Foto albums 2010

Bekijk hier alle foto albums van 2010

Pitch Hoofdvaartcollege Rabobank 2010

43 foto's

Vrijdag 26 november 2010 hielden leerlingen van het Hoofdvaartcollege te Hoofddorp een pitch over hun bedrijf. Dit deden zij voor een jury, bestaande uit Eric Traa, directeur van het kantoor van de bank in Hoofddorp, Marc Hoogkamer, manager bedrijven Rabobank Hoofddorp en Claartje Mens, medewerker Stichting Day for Change.

  Bekijk album

Visser 't hooft lyceum

20 foto's

Afgelopen woensdag, 8 december, is Day for Change op het Visser ’t Hooft lyceum geweest. Hier zagen we de eindpresentatie van de Day for Change Klasse!Actie van Wilco (13) en Miranda (10). Zij hebben samen een uniek bedrijfje gestart, ReProGreen genaamd.

  Bekijk album

Basisschool Et Buut

21 foto's

Leerlingen van et buut zijn bezig aan hun Day for Change Klasse!Actie. Ze maken jongens- en meisjesdoosjes!

  Bekijk album

Opening Klasse!Actie 2010 Assen

20 foto's

De Klasse!Actie 2010 is begonnen! Op 22 maart j.l. werd de Day for Change Klasse!Actie 2010 geopend door Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Máxima op het Salland vmbo van het Vincent van Goghcollege in Assen. De Prinses luisterde naar presentaties door leerlingen en bezocht de ondernemersmarkt. Alle foto's werden gemaakt door Gert IJzenga.

  Bekijk album

Campagne

3 foto's

Onderneem een dag in je leven om een ander een zelfstandig bestaan te geven!

  Bekijk album

Opening Klasse!Actie 2010 Den Haag

28 foto's

Op de Algemene Hindoebasischool en de OG Heldringschool in Den Haag vond op 24 maart j.l. ook een feestelijke opening plaats. Culinair hoogtepunt was de presentatie van het Oerhollandse Hindoestaanse kookboek.

  Bekijk album

Uitreiking Microkredietonderneming 2010

18 foto's

Donderdag 20 mei was de uitreiking van de Microkredietonderneming van het jaar in het Geldmuseum te Utrecht. Een spannende maar bovenal leuke dag, waar de Algemene Hindoeschool & de OG Heldringschool uit Den Haag de winnaars werden van het Primair Onderwijs. Voor het Voortgezet Onderwijs kwam het Stella Maris College uit Valkenborg als winnaar uit de bus.

  Bekijk album

Opening Klasse!Actie 2010 Amsterdam

28 foto's

Op het Sweelinck college in Amsterdam schilderden leerlingen o.l.v. kunstenaar Menno Baars een reeks prachtige kunstwerken die door Pauline Cramer, veilingmeester bij Christie's geveild werden. De opbrengst van de veiling was voor Day for Change.

  Bekijk album

Opening Klasse!Actie 2010 Barneveld

21 foto's

Groepjes leerlingen van het Lodestein College mochten hun bedrijfjes presenteren aan een deskundige jury van de plaatselijke Rabobank. Na afloop werd een officiële cheque ondertekend met daarop het bedrag aan microkrediet.

  Bekijk album

Overige foto's 2010

6 foto's

Hier vind je alle foto's van de Klasse!Acties in 2010

  Bekijk album

Klasse!Actie op de Tandem in Leidschendam

11 foto's

Op de Daltonbasisschool de Tandem in Leidschendam werd in totaal €1200,01 opgehaald. Leerlingen van groep 6, 6/7 en 7 hadden allerlei bedrijfjes bedacht waarmee in totaal €600,- opgehaald werd. De andere helft werd verdiend op een braderie, waar deze foto's genomen zijn.

  Bekijk album

Vahon op bezoek bij Priva 2010

25 foto's

De Algemene Hindoe Basisschool (www.vahon.nl) kreeg een meeloopochtend aangeboden bij Priva, het bedrijf van Meiny Prins. Zij is zakenvrouw van het Jaar 2009 en was jurylid voor het vmbo bij de microkrediet onderneming van het jaar. Dit zijn de foto's van die dag:

  Bekijk album